Video Gå chefkokken i bedene:
|
Kl 10.00 mødtes vi i krydderhaven for at gå chefkokken på Dragsholm Slot i bedene.
Og dette ment helt bogstaveligt. Vi fulgte med naturguide Jørgen Stoltz i Dragsholms chefkoks fodspor i krydderhaven, over engene og på stranden. Her smagte på nogle af de urter, der bliver brugt i slotskøkkenet. Se video til venstre. Mere information om Jørgen Stoltz og Silva Danica på www.silvadanica.dk Så var appetitten skærpet til frokost på slottet kl 12. |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kl 12.00 blev en dejlig og oplevelsesrig tur afsluttet med frokost tilsat urter fra krydderhaven, engene og stranden.
Læs mere om urtehaven på Dragsholm Slot: www.dragsholm-slot.dk Vi spiste frokost i 'Spisehuset; “Køkkenchefens livret” - Stegte slotspølser med kold kartoffelsalat, sennep, remoulade og urteketchup www.dragsholm-slot.dk/gastronomi/spisehuset Frokosten blev efterfulgt af kaffe i den blå stue og herefter gik turen hjemad. Læs mere ok Dragsholm Slot: www.dragsholm-slot.dk |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar